Nowy produkt
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Połączenie siły octu jabłkowego z miodem oraz soku ze starannie dobranych warzyw zaowocowało powstaniem unikalnej kompozycji, która zapewnia utrzymanie dobrej flory bakteryjnej u gołębi. SOK WARZYWNY Z OCTEM JABŁKOWYM ma silne działanie zakwaszające dzięki czemu zabezpiecza organizm gołębia przed namnażaniem się pasożytów układu pokarmowego. Ponadto posiada działanie odświeżające krew, przyspiesza produkcję czerwonych krwinek, które transportują tlen do mięśni. Zawarty w preparacie naturalny sok warzywny zawiera niezliczone witaminy makro- i mikroelementy oraz wiele minerałów, dzięki czemu poprawia się kondycja i wydajność lotowa gołębia.
Skład: Sok z warzyw (marchewka, pietruszka, burak czerwony, rzepa czarna, seler, cebula, czosnek), ocet jabłkowy z miodem.
Dawkowanie: 1 łyżka na 1 litr wody. Stosować 2 razy w tygodniu.
Przed podaniem wstrząsnąć. Osad powstający na dnie butelki jest naturalnym osadem warzywnym zawierającym wiele pożądanych substancji odżywczych